Herenhaarwerken

Het plaatsen van een herenhaarwerk is een klus die veel precisie en vakmanschap vereist. Bij Charlotte’s Haarmode zijn we dan ook op de hoogte van de laatste technieken en materialen op het gebied van herenhaarwerk.

Er zijn verschillende bevestigingsmethoden om een herenhaarwerk vast te zetten. Zo kunnen wij het haarwerk met tape bevestigen zodat je zelf deze gemakkelijk op en af kan zetten. Ook is het mogelijk het haarwerk te verlijmen wat 6 weken goed blijft zitten op het hoofd.

Alvorens wij een haarwerk bij je plaatsen, vindt er eerst het intakegesprek plaats. Je kan dan verschillende monturen passen en wij laten ook de mogelijkheden van de verschillende bevestigingsmethoden zien. Een confectiehaarwerk kunnen wij binnen een week leveren en plaatsen. Kies je voor een haarwerk op maat, dan maken wij eerst een mal van het hoofd. Daarnaast ontwerpen wij het haarstuk in overleg met je. Jij kan dan zelf de kleur, dikte, lengte en coupe helemaal bepalen zoals jij het wenst. De levertijd van een haarwerk op maat is ongeveer 12 weken. Zodra we het (confectie)haarwerk voor je hebben, zorgen wij dat het helemaal geknipt en geplaatst wordt zodat het natuurlijk in je eigen haar valt.