Werkwijze

Intakegesprek

De eerste kennismaking tussen ons is een vrijblijvend en informatief gesprek. Zo bespreken we samen in alle vertrouwen de mogelijkheden bij haarverlies. De technieken die wij hanteren zijn modern en professioneel omdat onze medewerkers geregeld bijscholing krijgen. Wij kunnen bijvoorbeeld met een speciale microscoop die 200x vergroot een goed beeld krijgen van eventuele hoofdhuidproblemen. Zo kunnen wij je op de beste manier adviseren en samen naar oplossingen kijken waar je gebaat bij bent. Uiteraard houden wij rekening met jouw budgetwensen.

Indien je al een of meerdere haarwerken naar wens hebt gevonden, dan kunnen wij die eventueel voor je bestellen. Wij plannen dan een tweede afspraak met je in om de verschillende haarwerken te passen.

 

 

Passen van de haarwerken

Tijdens onze tweede ontmoeting hebben wij de haarwerken voor je klaarliggen en gaan we die samen met je doorpassen. Je kunt daarbij zelf aangeven of je het haarwerk bijvoorbeeld geknipt wilt hebben in een bepaald model en ook is de hoofdmaat nog te wijzigen. Zo kan je aangeven welke hoofdmaat het prettigst bij je zit. Als jouw eigen haar eventueel ook nog bijgeknipt moet worden, dan doen wij dit graag tijdens deze afspraak met je. Tot slot krijg je een verzorghandleiding en de juiste verzorgingsproducten voor jouw haarwerk mee. Wij geven je graag advies hoe het haarwerk zo optimaal mogelijk te behandelen zodat deze voor lange tijd mee kan gaan.

 

Vervolgafspraak

Heb je nog vragen? Dan staan wij graag klaar en kan je een vervolgafspraak met ons maken. Onder het genot van een kopje thee of koffie krijg je van ons advies of kunnen wij nog aanpassingen aan jouw haarwerk maken indien je dat wenst.

 

Mediceuticals

Naast onze expertise in haarwerken, zijn wij ook gespecialiseerd in het behandelen van haaruitval en de hoofdhuid zelf. Zo werken wij met Mediceuticals samen, een bedrijf dat speciaal producten ontwikkelt voor mensen met problemen aan huid en haar. De kerngedachte is dat mooi en sterk haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Mediceuticals ontwikkelt daarom dermatologische haarverzorgingsproducten om het haar en de hoofdhuid in optimale conditie te brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn uitermate geschikt bij overmatige haaruitval en dunner wordend haar. Er worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Denk daarbij aan roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval. Vaak zijn de resultaten opzienbarend goed en doeltreffend.

Wil je meer weten over de haar- en huidbehandelmethodes middels Mediceuticals producten? Wij vertellen je er graag meer over. Ook stellen we samen een behandelplan met je op zodat je haar en huid weer in een topconditie gebracht kunnen worden.

 

Declareren

Charlotte’s Haarmode is een ANKO gecertificeerd bedrijf (branchevereniging van professionele kappers in Nederland). Wij hebben daarom contracten kunnen afsluiten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Als je een verwijzing van een arts hebt dan heb je recht op een vergoeding van jouw zorgverzekering. Heb je advies nodig over de hoogte van een eventuele vergoeding, het declareren van haarwerken of wil je de declaratie aan ons overlaten? Dan ontzorgen wij je graag. Wij treden direct in contact met jouw zorgverzekeraar en zorgen dat de kosten gedeclareerd worden.