Hair Weaving

Wil je graag een vollere bos haar met meer volume of wens je langer haar? Dan is hair weaving een goede oplossing als aanvulling. Het eigen haar blijft volledig intact en zal door hair weaving geen schade oplopen. Het haar dat wij leveren is van uitzonderlijk hoge kwaliteit doordat het een mix is van Europees en Indiaas haar. Deze combinatie zorgt ervoor dat het haar ontzettend sterk is en heel natuurgetrouw. Het is immers identiek aan ons eigen haar. Je kan bij ons haar weaves krijgen in maar liefst 35 verschillende kleuren die ook nog mixbaar zijn. Daardoor is het mogelijk jouw eigen haarkleur zo dicht mogelijk te benaderen. Daarnaast bieden wij lengtes van 50 en 60 centimeter aan.

Afhankelijk van de kwaliteit van jouw eigen haar kunnen wij de stukken op twee verschillende manieren aanbrengen. Dit doen wij door middel van een speciale vlechttechniek of door het aanbrengen van microringen. Onze weaves zijn handgeknoopt met een hele dunne rand. Zo kunnen de weaves onzichtbaar in het eigen haar verwerkt worden. Enerzijds geeft dit een prachtig natuurlijk effect, anderzijds voelt dit zeer comfortabel aan. De kwaliteit van onze haar weaves is van zeer constante, hoge kwaliteit. Bij goed onderhoud kunnen deze daarom gemakkelijk een jaar lang mee.

Wist je dat een verwijsbrief van de arts belangrijk kan zijn? Ook voor hair weaving kan er eventueel een vergoeding beschikbaar worden gesteld. Wij geven je daar graag meer advies over.